Välkommen till Söndag
/content/images/293/180SON,200927,BMR1,1,SON.gif
Med Söndag får du en stund för dig själv i soffan på söndagseftermiddagen. Vi ger dig underhållande läsning att koppla av med. Du kan sjunka in i ett spännande reportage om ett livsöde eller om människor vars liv inspirerar dig. Eller så kan du drömma dig bort till nästa semesterresa.

Söndag är som en godispåse som bjuder på stor variation och njutning utan att kräva för mycket. Efter en långpromenad på söndagen har du kanske tid att testa ett nytt recept, antingen till söndagsmiddagen eller så bakar du en smarrig chokladkaka till kaffet.

Du får också tips på fina prylar till hemmet, sköna trädgårdsreportage, intressanta intervjuer med kända personer, tester av skönhetsprodukter och förstås våra viktiga korsordssidor. Efter en stunds avkoppling med söndagsmagasinet känner du dig uppdaterad och inspirerad.

Beställ

Har du internetkod?
Jag har en internetkod och vill beställa en prenumeration.
Ok
Allt om Resor
/content/images/264/180AOR,200916,BAR1,1,Etta.gif
Allt om Resor innehåller gedigna guider, inspirerande reportage och vackra bilder och berättar om var de finaste stränderna, de populäraste städerna, de bästa hotellen och den bästa shoppingen finns. Våra uppskattade tester och smarta restips hittar du i varje nummer.Beställ