Välkommen till Söndag
/content/images/293/180SON,181202,BMR1,1,SON.jpg
Med Söndag får du en stund för dig själv i soffan på söndagseftermiddagen. Vi ger dig underhållande läsning att koppla av med. Du kan sjunka in i ett spännande reportage om ett livsöde eller om människor vars liv inspirerar dig. Eller så kan du drömma dig bort till nästa semesterresa.

Söndag är som en godispåse som bjuder på stor variation och njutning utan att kräva för mycket. Efter en långpromenad på söndagen har du kanske tid att testa ett nytt recept, antingen till söndagsmiddagen eller så bakar du en smarrig chokladkaka till kaffet.

Du får också tips på fina prylar till hemmet, sköna trädgårdsreportage, intressanta intervjuer med kända personer, tester av skönhetsprodukter och förstås våra viktiga korsordssidor. Efter en stunds avkoppling med söndagsmagasinet känner du dig uppdaterad och inspirerad.

Beställ

Har du internetkod?
Jag har en internetkod och vill beställa en prenumeration.
Ok
Allt om Resor
/content/images/264/180AOR,181219,BAR1,1,Etta.jpg
Månadsmagasinet Allt om Resor är tidningen för inspiration och drömmar. Vi skriver självklart om sol, bad, värme och om weekendresor till heta storstäder.


Tidningen innehåller gedigna guider, reportage och vackra bilder.
Beställ

Allt om Fritidshus
/content/images/400/180AOF,190218,BAF1,1,Etta.jpg
Allt om Fritidshus är fylld med reportage och idéer kring inredning, uteplats och trädgård, späckad med goda råd och tips för alla som gillar att bygga, måla och fixa. Här blandar vi det praktiska och jordnära med drömmarna och inspiration.
Ordinarie lösnummerpris: 45 kr/nr.
Det lönar sig alltid att prenumerera!


Beställ